RÓLUNK

Cégünk mezőgazdasági munkagépek gyártásával fejlesztésével és kereskedelmével foglalkozik. Termékeink közt a magágykészítőktől a tárcsákon át találhat kultivátorokat, lazítókat és hengereket. Munkagépeink folyamatos fejlesztésével próbáljuk a piac igényeit kielégíteni, termékeink minőségét javítani.

SZAKÉRTELEM – TAPASZTALAT – MINŐSÉG

ifj. HORVÁTH BENEDEK
ifj. HORVÁTH BENEDEKMérnök
HORVÁTH BENEDEK
HORVÁTH BENEDEKTulajdonos
HORVÁTH BENCE
HORVÁTH BENCEFejlesztőmérnök

Termékeink fejlesztését több évtized alatt megszerzett saját és partnereinktől gyűjtött növénytermesztési tapasztalatra alapozzuk, és nem hagyjuk figyelmen kívül a korszerű trendeket sem. Ezek alapján Magyarország jellemző talajviszonyaihoz különböző termelési technológiákkal, termelési módszerekkel rendelkezünk. Úgy hisszük, az Ön sikere nem csak egy megvásárolt munkagéptől függ, sokat számít azoknak az alkalmazási módja is.

KAPCSOLAT

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

Cégünket nem csupán a mindennapi munkában realizált előnyök kialakítása hajtja, hanem az össztársadalomra gyakorolt környezeti terhelést is csökkenteni szeretnénk az alkalmazási területeknek megfelelő leghatékonyabb eszközökkel.  A fenntartható fejlődés melletti minimális környezeti terhelés elérésének alapja a partneri és a generációs együttműködések.

  +36/76-703-215