A Busa Injektor ideális eszköz a növények tápanyagigényének kiszolgálására. Ezzel a munkagéppel tetszőleges növényállományba kijuttathat folyadék
műtrágyákat vetés előttről, egészen amíg az erőgéppel el tud menni a növényállományban.

INJEKTÁLÁS

A folyadék műtrágyák injektorral történő kijuttatása annak hasznosulása miatt nagy fontosságú. Felszín közeli kijuttatás esetén nagy a veszélye, hogy a kis mennyiségű folyadék a meleg talajról elpárolog. Az injektor feladata a folyadék mélyebb, hidegebb és nyirkosabb talajrétegbe történő juttatása.

 

CSOROSZLYA

Rugózott, önbeálló tárcsás csoroszlyát használunk, így a munkamélység mindig egyenletes, szármaradványos területen sem dugul el a gép.

ÚTARÁNYOS KIJUTTATÁS

A folyadék mennyiségét GPS alapú sebességjel alapján szabályozhatja a fülkéből. Menet közben gombnyomásra állítható a kijuttatott mennyiség, megjeleníthető
minden fontos üzemeltetési adat.

FLOW MONITOR

A golyós átfolyásmérő segítségével egy pillantással ellenőrizhető, nem szakadt e meg valamelyik tömlő, nincs e eldugulva valamelyik fúvóka.

SZIVATTYÚK

Alapfelszerelésként kardántengelyre tűzhető szivattyúkat használunk, de kérhető 12V-os vagy hidromotoros szivattyú is.

NAGY VÁZMAGASSÁG

Nagy, szabad hasmagasság révén nagy növények tápanyagutánpótlása is kivitelehető.

80 cm-es szabad hasmagassága révén a gép saját magát emeli ki.

KIEMELŐSZERKEZET

Mivel a szabványos traktor függesztőszerkezet túl alacsony, törné az alatta lévő növénysorokat, ezért az injektorunkat saját kiemelővel gyártjuk.

KÉZZEL CSUKHATÓ VÁZAK

Egyszerűen, kézzel hátrafelé csukódó vázaink egyszerre masszívak és jó térkihasználásúak. A felettük elhelyezett tartályok közel kerülhetnek a traktorhoz, így nagyobb mennyiség sem okoz stabilitási problémát.

TARTÁLYOK

Választható 660 illetve 1100 literes tartály, illetve mindkettőből egy vagy kettő is felszerelhető.