Project Description


ELMUNKÁLÓK – ADAPTEREK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

A talaj lezárásával egyenletes, apró rögstruktúrájú felszín hozható létre, ami jótékony hatással van a talaj hő- és vízháztartására, gátolja az eróziót.

Léces henger
Magágykészítő, rögaprító henger, jellemzően forgókapás magágykészítőn és tárcsákon alkalmazzák. Apró rögstruktúrát hoz létre a felszínen, alatta pedig enyhén tömörít.

Spirál szögvas henger
A szögvas hengerhez hasonló funkciójú, könnyű lezáró henger. Egyszerű, erős, költséghatékony kialakítású. A kereszttartó lécek révén extra aprító képességgel rendelkezik.

Szögvas henger
L-profilú könnyű tömörítő henger. A spirálhengerhez hasonló munkát végez. A nyitott kialakítás miatt a felszínen sekély laza réteget hagy. Sárkaparóval felszerelt, így nedves talajon végzett munka esetén sem dugul el.

T-heneger
T–profilú könnyű tömörítő henger. Szögvas hengerrel megegyező kialakítású. A T-profil gerince jó rögaprító és mélységi tömörítő hatást eredményez. Tárcsa vagy magágykészítő lezáró elemeként használják.

Gumihenger
Üreges gumi elemekből összeállított középnehéz henger. Tavasszal korábbi magágykészítést tesz lehetővé. Alakváltozása közben leveti magáról a vizes talajt. Kiváló tömörítő hatású, aprózott talajfelszínt hoz létre.

Spirálhenger
Nehéz tömörítő henger, a gyűrűs henger alternatívája. Tarlóhántás, szántás lezárására alkalmazzák jellemzően. Nyitott szerkezete miatt kevéssé hajlamos az eltömődésre, túrásra. Nagy önsúllyal rendelkezik.

Nagy Spirál szögvas henger
Szög profilú, spirális kivitelű, nagy átmérőjű henger. Felépítése a kisebb kivitelével azonos, a nagy átmérő miatt egyenetlenebb felszínekkel is jól boldogul, a nagyobb terhelés miatt jobb a rögaprító képessége.


Műszaki adatok

Adatok - henger adapterek

Termékkatalógus

Termékkatalógus

Élmunkáló Hengerek

Elmunkáló hengerek

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.