Project Description


ELMUNKÁLÓK – MUNKAGÉPEK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

A spirálhengeres talajlezáró a gyűrűshenger alternatívájaként jött létre.

A gyűrűshengerekkel azonos talajtömörítést képes végezni, viszont a nyitott szerkezetnek köszönhetően nem dugul be, nem torlasztja a földet maga előtt.

A spirálhenger által hátrahagyott talajfelszínen ferdén futnak a barázdák, ami csökkenti a lemosódás veszélyét. A hengerek minden esetben IH rendszerű csapágyakkal vannak ellátva.

A munkagép rendelhető függesztett, félig függesztett és kapcsoló kocsis kivitelben. Mindhárom kivitel fő váza azonos, így egy kapcsoló kocsis munkagép használható függesztettként is. A kapcsoló kocsi segítségével a henger, tárcsa vagy más meglévő munkagép után köthető, jelentősebb átalakítás nélkül.


Műszaki adatok

Adatok - henger munkagépek

Termékkatalógus

Termékkatalógus

Élmunkáló Hengerek

Elmunkáló hengerek

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.