Project Description


FORGÓKAPÁS GYOMIRTÓ

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

Forgókapás gyomirtóink segítségével gyorsan és hatékonyan gyommentesítheti gyümölcsöseit, szőlő és egyéb ültetvényeit. A forgókapás művelőtag gyomirtó és alátakaró képessége teszi alkalmassá a munkagépet arra, hogy a gyomok akár 100 %-át eltüntesse a talaj felszínéről.

A gép hatalmas előnye a más elven működő sorközművelőkhöz képest, hogy nem tömődik. Olyan szélsőséges esetekben sem, mint például vastagon összenőtt tyúkhúr, folyófű, amely már lehetetlenné tenné például talajmaró, vagy kultivátor alkalmazását.

A rotorok kiváló egyengetési funkcióval dolgoznak, ugyanakkor a tárcsákkal ellentétben nem építenek és bontanak padkákat a művelt sáv szélén. Mivel a szélső rotorok gördülési pontjukkal közelítik a fatörzseket vagy tőkéket, esetleges ütközés esetén sem akadnak fel, nem tépik ki a növényt, nem szakad szét a munkagép.

Oldalra kihelyezhető kivitel
Igény esetén oldalt kihelyezhető vázzal szerelhető a munkagép, így alacsonyabb lombkoronák alá is be lehet kapálni vele.


Műszaki adatok

Adatok - forgókapás gyomirtó

Forgókapás Termékek

Forgókapás termékek

Busa Forgókapás Gyomirtó

Busa Forgókapás Gyomirtó

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.