Project Description


FORGÓKAPÁS GYOMIRTÓ

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

Forgókapás gyomirtóink segítségével gyorsan és hatékonyan gyommentesítheti gyümölcsöseit, szőlő és egyéb ültetvényeit. A forgókapás művelőtag gyomirtó és alátakaró képessége teszi alkalmassá a munkagépet arra, hogy a gyomok akár 100 %-át eltüntesse a talaj felszínéről.

A gép hatalmas előnye a más elven működő sorközművelőkhöz képest, hogy nem tömődik. Olyan szélsőséges esetekben sem, mint például vastagon összenőtt tyúkhúr, folyófű, amely már lehetetlenné tenné például talajmaró, vagy kultivátor alkalmazását.

A rotorok kiváló egyengetési funkcióval dolgoznak, ugyanakkor a tárcsákkal ellentétben nem építenek és bontanak padkákat a művelt sáv szélén. Mivel a szélső rotorok gördülési pontjukkal közelítik a fatörzseket vagy tőkéket, esetleges ütközés esetén sem akadnak fel, nem tépik ki a növényt, nem szakad szét a munkagép.

Oldalra kihelyezhető kivitel
Igény esetén oldalt kihelyezhető vázzal szerelhető a munkagép, így alacsonyabb lombkoronák alá is be lehet kapálni vele.


Műszaki adatok

Adatok - forgókapás gyomirtó

Forgókapás Termékek

Forgókapás termékek

Busa Forgókapás Gyomirtó

Busa Forgókapás Gyomirtó

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.