Project Description

MAGÁGYKÉSZÍTŐK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

A forgókapa egy alapjaiban új működésű magágykészítő és szántáselmunkáló munkagép, melyet cégünk alapítója, Horváth Benedek fejlesztett ki és szabadalmaztatott.

E munkagép egy menetben képes elvégezni azokat a funkciókat, melyeket a hagyományos munkagépek csak együttesen képesek. Ezen funkciók többségét más munkagépeknél jobban is látja el.

A forgókapa nagyfokú üzembiztonság, hosszú élettartam és kis üzemeltetési költség mellett biztosít terméshozam-növekedést és hozam biztonságot. Használatával gyors megtérülés és kimagasló profit érhető el.

Kiemelkedő rögaprító képessége révén akár négy, hagyományos géppel végzett menetet is helyettesíthet. A forgókapa tökéletes megoldás mechanikus gyomirtási feladatokra, mivel eltömődésmentesen biztosít kiváló alátakarást és aprítást. A kések függőleges mozgásának következménye a mélységi tömörítés, mely ülepedett talajállapotot hoz létre. Frissen szántott talaj általában egy munkamenet után vethető, az ideális magágyon a növények egyszerre, robbanásszerűen kelnek ki.

Az állítható rotorok kifejlesztésével a forgókapa alkalmassá vált a tavaszi magágykészítésre és talajsimításra, valamint vegyszer és műtrágya sekély talajba dolgozására.

Egyszerűen és gyorsan állítható a művelési mélység a különböző talajnedvesség állapotaihoz, így a munkagép nem képez rögöket a túl nedves rétegekből.

Lapos szögálláson a legsekélyebb a munkamélység, tavaszi munkáknál a száradt felső réteget művelik csak. E beállításnál van a legtöbb kés a talajban, így kisebb az egy késre jutó nyomás, cserébe sűrűbben műveli át a réteget.

Az alapértelmezett, közepes beállítás normál körülményekhez és talajállapotokhoz ajánlott.

Meredek szögálláson a legnagyobb a munkamélység és az egy késre jutó terhelés, gyomirtáshoz, alátakaráshoz, friss szántás tömörítéséhez ideális beállítás.

Kiegészítők

Választható lezáró elemek

Alapfelszerelésként a munkagép tengely nélküli léces rögtörővel szerelt, de rendelhető dupla törőhengerrel, öntisztuló gumihengerrel és sárkaparózott léces rögtörővel.

Kultivátor adapterek

Tömörödött talajok feltörésére rugóbiztosítású, terepkövető vagy fix, csőszárú kapákat ajánlunk.


Műszaki adatok

Adatok - magágykészítők

Forgókapás termékek

Forgókapás termékek

Forgókapás magágykészítő

Forgókapás magágykészítő

Forgókapás magágykészítő beállítása

Forgókapás magágykészítő beállítása

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.