Project Description


SORKÖZKULTIVÁTOROK – ALAPGÉPEK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

Sorközművelő kultivátoraink segítségével gyorsan és hatékonyan művelheti kapásnövény-állományát a növény kikelésétől a közel 1 m-es magasságig.

Munkagépeink alkalmasak a sorok közének művelésére ~2-10cm-es védőtávolsággal, töltögetésre, műtrágya és granulátum koncentrált, együttes talajba juttatására.

A nagy keresztmetszetű vázrendszerből 4-6-8-12 soros kivitel is készül, azonos művelőelemekkel. 4-soros kiviteltől, igény szerint, többféle csukási mód is választható, az alap kivitel kézzel hátra csukható, de a 6 és 8 soros gépek kérhetők hidraulikusan felfelé csukható változatban, 12 soros kultivátorunk pedig kapható hosszirányú vontatású kivitelben is.

Front függesztésű kultivátor 4-6-8 soros méretben elérhető.

Kiegészítők

Sorvezető kamera

Kultivátoraink felszerelhetők Claas fejlesztésű, világvezető kamerás sorvezetővel. Kamerával támogatva, a forgókapás gépeink kivételes pontossággal (4-4 cm védőtávolság) képesek dolgozni 3 műszakban, az egész szezon alatt, minimális karbantartás és felügyelet mellett.

Farkormány

A peremes mélységhatároló kerekek állítható szögűek, ezzel stabilizálva a munkagépet, lehetőséget biztosít opcionális kormányszerkezet felszerelésére is. Emberi felügyelettel extrém pontos védőtávolság is kivitelezhető.

Igény szerint a kultivátorok felszerelhetőek rozsdamentes acélból készült műtrágyaszóró berendezésekkel, melyek adagolását szíjhajtással vagy elektromos hajtással lehet rendelni. (Lásd “Műtrágyaszórók”)

Forgókapás művelőelemeinken kívül számos kapaszett szerepel palettánkon. (Lásd “Művelőelem készletek”)


Műszaki adatok

Adatok - sorközművelők

Forgókapás Termékek

Forgókapás termékek

Sorközművelő kultivátor

Sorközművelő kultivátor

Forgókapás sorközkultivátor

Forgókapás sorközkultivátor

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.