Project Description


SORKÖZKULTIVÁTOROK – ALAPGÉPEK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

Sorközművelő kultivátoraink segítségével gyorsan és hatékonyan művelheti kapásnövény-állományát a növény kikelésétől a közel 1 m-es magasságig.

Munkagépeink alkalmasak a sorok közének művelésére ~2-10cm-es védőtávolsággal, töltögetésre, műtrágya és granulátum koncentrált, együttes talajba juttatására.

A nagy keresztmetszetű vázrendszerből 4-6-8-12 soros kivitel is készül, azonos művelőelemekkel. 4-soros kiviteltől, igény szerint, többféle csukási mód is választható, az alap kivitel kézzel hátra csukható, de a 6 és 8 soros gépek kérhetők hidraulikusan felfelé csukható változatban, 12 soros kultivátorunk pedig kapható hosszirányú vontatású kivitelben is.

Front függesztésű kultivátor 4-6-8 soros méretben elérhető.

Kiegészítők

Sorvezető kamera

Kultivátoraink felszerelhetők Claas fejlesztésű, világvezető kamerás sorvezetővel. Kamerával támogatva, a forgókapás gépeink kivételes pontossággal (4-4 cm védőtávolság) képesek dolgozni 3 műszakban, az egész szezon alatt, minimális karbantartás és felügyelet mellett.

Farkormány

A peremes mélységhatároló kerekek állítható szögűek, ezzel stabilizálva a munkagépet, lehetőséget biztosít opcionális kormányszerkezet felszerelésére is. Emberi felügyelettel extrém pontos védőtávolság is kivitelezhető.

Igény szerint a kultivátorok felszerelhetőek rozsdamentes acélból készült műtrágyaszóró berendezésekkel, melyek adagolását szíjhajtással vagy elektromos hajtással lehet rendelni. (Lásd “Műtrágyaszórók”)

Forgókapás művelőelemeinken kívül számos kapaszett szerepel palettánkon. (Lásd “Művelőelem készletek”)


Műszaki adatok

Adatok - sorközművelők

Forgókapás Termékek

Forgókapás termékek

Sorközművelő kultivátor

Sorközművelő kultivátor

Forgókapás sorközkultivátor

Forgókapás sorközkultivátor

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.