Project Description


SORKÖZKULTIVÁTOROK – MŰTRÁGYASZÓRÓK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

A kultivátorok felszerelhetők rozsdamentes acélból készült műtrágya- illetve granulátumszóró berendezésekkel. Folyékony műtrágya kijuttatására tárcsás csoroszlyás injektort alkalmazhatunk. Az injektor hagyományos permetező fúvókákkal felszerelve könnyen átalakítható sávos vegyszerezéshez, vagy lombtrágya kijuttatáshoz.

Műtrágya- illetve granulátumszóró berendezések

Alacsony tartály
350 Kg névleges befogadóképességű rozsdamentes acélból készült tartály. Az alacsony perem magasság révén kézi műtrágya utántöltés esetén nem kell olyan magasra emelni a terhet. Kisebb kultivátorokhoz elérhető 300 kg befogadóképességű tartály melyen 1-5 adagolóelem helyezhető el.

BIG-BAG tartály
1 t névleges befogadóképességű, rozsdamentes acélból készült tartály. Gyorsan és egyszerűen tölthető, nagy terület teljesítményt tesz lehetővé.

Alap hajtás
Alap kivitelben a műtrágya adagolót a járókerékről ékszíj segítségével hajtjuk. Ez a megoldás a lánchajtásokhoz képest kevesebb karbantartást igényel, kevésbé sérülékeny, egyszerűbben és olcsóbban cserélhető. A kis terhelés miatt elenyésző a slip-hatás.

Elektromos hajtás
Opcionálisan rendelhető elektromos hajtómű a műtrágyaszóróhoz, mely az adagolt mennyiség menet közbeni állítását teszi lehetővé.

Tárcsás csoroszlyás injektor

Folyékony műtrágya kijuttatására tárcsás csoroszlyás injektort alkalmazhatunk, így érhető el, hogy a folyadék megfelelő mélységbe kerülve ne párologjon el azonnal. A műtrágya szakszerű kijuttatásához különböző gépkapcsolatokat kínálunk kultivátorokhoz.

Amennyiben a cél az egy egységben kezelhető, hátul függesztett munkagép használata, úgy a kultivátor és az erőgép közé helyezzük a csoroszlyákat. Ez esetben kompakt szerkezetben a terhelés a kapák és az injektorok közt oszlik meg. Hátránya, hogy a hátrébb kerülő kultivátor pontatlanabbul dolgozik, valamint szállításkor is nehézséget okoz a hátrébb került súlypont.

Frontfüggesztéssel ellátott erőgép esetén lehetséges külön szedni a funkciókat, elöl függesztett kultivátor után húzható hátul injektor a tartállyal, vagy fordított helyzetben elöl kijuttatva a folyadékot hátra kerülhet egy hagyományos kultivátor folyadék tartállyal. Véleményünk szerint ez utóbbi a legszakszerűbb, ráadásul igény esetén külön menetben is használható mindkét elem.

Munkagépeink, jelenleg, egy vagy két 660 l térfogatú tartállyal szerelhetők fel.
A folyadék továbbításhoz, igény szerint, használható 1-2 elektromos szivattyú, kardán hajtású szivattyú, vagy hidromotor hajtású szivattyú is. A kijuttatást GPS alapú vezérlő szabályozza, így a kijuttatás területarányos, a dózis gombnyomásra a fülkéből változtatható.

A nagy átmérőjű csoroszlyák terhelése és munkamélysége állítható, így különböző talajokon is jól működik. A munkagéppel széles dózis- és sebességtartományban juttatható ki folyadék. (40-300 l/Ha; 3-20 Km/h) A munkagép hagyományos permetező fúvókákkal könnyen átalakítható sávos vegyszerezéshez, vagy lombtrágya kijuttatáshoz.


Műszaki adatok

Adatok - sorközművelő kultivátor műtrágyaszórók

Forgókapás Termékek

Forgókapás termékek

Forgókapás sorközkultivátor

Forgókapás sorközkultivátor

Sorközművelő kultivátor

Sorközművelő kultivátor

Műtrágyaszóró beállítás

Műtrágyaszóró beállítás

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.