Project Description


SORKÖZKULTIVÁTOROK – MŰVELŐELEM KÉSZLETEK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

Alapszerelésben (1.) a kultivátorokon elől két oldalazó kapa és egy hátsó lúdtalpkapa található. Ez az elrendezés kis védőtávolságot tesz lehetővé, mivel a növényhez közel dolgozó elemek vannak a legközelebb az erőgép forgáspontjához, ezáltal kisebbet farolnak.

Újdonságként a szántóföldi felhasználásban bevált forgókapa művelőelemet (2.) is kínáljuk sorközművelő kultivátorokhoz.

Hatalmas előnye a merev szerszámokhoz képest, hogy nem tömődik, nem dobálja a talajt, így nagy sebességgel, felügyelet nélkül lehet vele dolgozni.

E tulajdonságai miatt ideális választás műhold vezérlésű rendszerhez. A művelési mélység a sortól távolodva növekszik, ezért kisméretű növények esetén is alkalmazható védőtárcsa nélkül. Az eltömődésmentes üzem révén olyan területek is kultivátorozhatóvá válnak, ahol hagyományos vagy rugóskapás művelőelemmel erre esély sincs.

Engedve az igényeknek rugóskapás (3.) művelőelemeket is lehet rendelni a kultivátorainkhoz. Ezek agresszívebb lazítást végeznek a sorközben, miközben a hagyományos merevszárú elemekhez képest kevésbé hajlamos az eltömődésre.

Két féle töltőkapát (4.) kínálunk kultivátorainkhoz, egy kisebb szimmetrikus és egy nagyobb aszimmetrikus, úgynevezett „lovas” kapát. Mindkét szerszámmal a sorközben lévő gyomok betakarhatók, a kultúrnövény pedig megtámasztható. További előnyként említhető a sorra szórt műtrágya betakarása, ezáltal javítható annak hasznosulása.

Vecsési kapás (5.) készletünket a sorköz erősebb átműveléséhez, feltöréséhez alkalmazzák. Jó gyomirtó és csekély töltögető képessége van.

Forgókapás és rugós kapás művelőelemeinkhez igény szerint védőtárcsa is felszerelhető.


Műszaki adatok

Adatok - sorközművelő kultivátor művelőelemek

Forgókapás Termékek

Forgókapás termékek

Forgókapás sorközkultivátor

Forgókapás sorközkultivátor

Sorközművelő kultivátor

Sorközművelő kultivátor

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.