Project Description


TALAJLAZÍTÓK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

BUSA LTH

A középmély talajlazítás nagy energiaigényű művelet, ezért a megfelelő eszköz alkalmazásával nagy megtakarítások érhetők el. A talajlazítás fontos eleme mind a hagyományos, mind a mulcs
technológiáknak. A középmély műveléssel a talaj víz-, levegő- és hőháztartása javítható, így a növények gyorsabban növekedhetnek, mélyebbre jutnak a gyökerek, jobban viselik a szárazságot és a nagy mennyiségű csapadékot.

A középmély talajlazítás nagy energiaigényű művelet, ezért a megfelelő eszköz alkalmazásával nagy megtakarítások érhetők el. A talajlazítás fontos eleme mind a hagyományos, mind a mulcs technológiáknak.

A középmély műveléssel a talaj víz-, levegő- és hőháztartása javítható, így a növények gyorsabban növekedhetnek, mélyebbre jutnak a gyökerek, jobban viselik a szárazságot és a nagy mennyiségű csapadékot.

LTH5

Talajlazítóinkat kétsoros vagy V elrendezésben gyártjuk 3-, 5- esetleg 7 művelőelemű kivitelben.

A művelőelemek nyírócsapos biztosításúak, az osztásuk 520 mm vagy 620 mm-re állítható, így elérhető a talaj középmély rétegeinek megfelelő lazítása.

A művelési mélység szabályozható az erőgép függesztőrendszerével, határoló kerékkel, vagy a lezáró henger elemmel is. A művelési mélység 300 mm és 600 mm közt állítható.

Mindegyik talajlazítónkhoz rendelhető lezáró elem, melyek a munkagéphez opcionálisan hidraulikus állítású hárompont függesztéssel csatlakoznak. Lehetőség van különböző profilú hengerek és tárcsasor felszerelésére is. Ezek segítségével munkamenet és talajvíz spórolható meg, illetve a talaj alkalmassá tehető a téli csapadék befogadására.

Henger lezáró elemek

Henger lezáróelemet nyári talajlazításkor alkalmazzák a talajnedvesség megőrzésére, a felületi egyenetlenségek simítására.

Tárcsás lezáróelem

Általában késő őszi lazítás elmunkálására használják. Sekélyen átműveli a felszínt, megszünteti a gyomosodást.

Egyéb kapcsolt elemek

A lazító munkagép hátulján szabványos 3-pont függesztő szerkezet található, igény esetén hidraulikus működtetéssel. Tetszőleges munkagéppel összecsatolható, például magágykészítővel, így egy menetben több művelet is végezhető.


Műszaki adatok

Adatok - talajlazítók

Termékkatalógus

Termékkatalógus

Talajlazító

Talajlazító

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.