Project Description


TALAJLAZÍTÓK

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

A középmély talajlazítás nagy energiaigényű művelet, ezért a megfelelő eszköz alkalmazásával nagy megtakarítások érhetők el. A talajlazítás fontos eleme mind a hagyományos, mind a mulcs technológiáknak.

A középmély műveléssel a talaj víz-, levegő- és hőháztartása javítható, így a növények gyorsabban növekedhetnek, mélyebbre jutnak a gyökerek, jobban viselik a szárazságot és a nagy mennyiségű csapadékot.

LTH5

Talajlazítóinkat kétsoros vagy V elrendezésben gyártjuk 3-, 5- esetleg 7 művelőelemű kivitelben.

A művelőelemek nyírócsapos biztosításúak, az osztásuk 520 mm vagy 620 mm-re állítható, így elérhető a talaj középmély rétegeinek megfelelő lazítása.

A művelési mélység szabályozható az erőgép függesztőrendszerével, határoló kerékkel, vagy a lezáró henger elemmel is. A művelési mélység 300 mm és 600 mm közt állítható.

Mindegyik talajlazítónkhoz rendelhető lezáró elem, melyek a munkagéphez opcionálisan hidraulikus állítású hárompont függesztéssel csatlakoznak. Lehetőség van különböző profilú hengerek és tárcsasor felszerelésére is. Ezek segítségével munkamenet és talajvíz spórolható meg, illetve a talaj alkalmassá tehető a téli csapadék befogadására.

Henger lezáró elemek

Henger lezáróelemet nyári talajlazításkor alkalmazzák a talajnedvesség megőrzésére, a felületi egyenetlenségek simítására.

Tárcsás lezáróelem

Általában késő őszi lazítás elmunkálására használják. Sekélyen átműveli a felszínt, megszünteti a gyomosodást.

Egyéb kapcsolt elemek

A lazító munkagép hátulján szabványos 3-pont függesztő szerkezet található, igény esetén hidraulikus működtetéssel. Tetszőleges munkagéppel összecsatolható, például magágykészítővel, így egy menetben több művelet is végezhető.


Műszaki adatok

Adatok - talajlazítók

Termékkatalógus

Termékkatalógus

Talajlazító

Talajlazító

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.