Project Description

TÁRCSÁK – FÜGGESZTETT

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

Függesztett tárcsáinkat kis parcella méretű szántóföldekre, ültetvényekbe, erdőkbe, kertekbe ajánljuk gyomirtásra, esetleg tarlóápolásra. Ezek a munkagépek egyszerű és robusztus kialakításúak, minden esetben IH rendszerű, önbeálló golyóscsapággyal vannak szerelve.

Speciális, saját gyártású 330 mm-es vagy 485 mm-es átmérőjű tárcsalapjainkat magunk gyártjuk, mivel a piacon kaphatók görbülete nem elég nagy ahhoz, hogy megfelelő munkát végezzenek.

UT – Univerzális és K – Kistárcsák

Az UT és K függesztett V tárcsák fő alkalmazási területe a tarlóhántás, szántáselmunkálás, zöldtrágya bedolgozás, gyomirtás. Alap kivitelben, K tárcsáink 330 mm átmérőjű lapokkal és 150 mm osztástávolsággal vannak szerelve, míg UT tárcsáinkon 485 mm átmérőjű lapok találhatók 225-ös osztással, azonban ez igény szerint változtatható. A tárcsasor szögállítása fokozatmentes.

A függesztett V-elrendezésű tárcsák felső méret határát általában nem a vonóerő, inkább az emelési képesség határozza meg. E probléma kiküszöbölésére gyártjuk Niveládor és Orgoványi típusú tárcsáinkat.

Osztott tárcsasoros kivitel

Orgoványi típusú tárcsánk első tárcsasor osztott, így könnyebben felemeli az erőgép. Ez olyan esetekben célszerű, mikor az erőgép vonóerejéhez képest kicsi az emelési kapacitása.

Összecsukható kivitel

Niveládor típusú V tárcsánkat szállításkor egy gyorskioldó segítségével össze lehet csukni, így előrébb mozgatva a súlypontját, csökkentve az erőgép terhelését.

Oldalazó kivitel

Ültetvényekben bizonyos esetekben szükséges a munkagépet az erőgéphez képest kihelyezni, így a növényhez közel lehet menni, a nélkül, hogy az erőgéppel megsértenénk azt.

Erdészeti tárcsa

Erősített vázzal és 560 mm-es tárcsalapokkal szerelt függesztett V-tárcsánkat előszeretettel alkalmazzák erdészetek.

Erdészeti X tárcsa

Ez a speciális X elrendezésű tárcsa kisméretű, fiatal ültetvények művelésére szolgál. A növények az erőgép hasa alatt futnak át, míg a munkagép a szükséges védősávot megtartva végzi a gyomirtást, talajművelést.


Műszaki adatok

Adatok - függesztett tárcsák

Termékkatalógus

Termékkatalógus

Függesztett tárcsák

Függesztett tárcsák

.

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.