Project Description

TÁRCSÁK – VONTATOTT

ADATOK
REFERENCIÁK
ÁJÁNLATKÉRÉS

Vontatott V elrendezésű tárcsás boronáink a tarlóhántás és tarlóápolás ideális eszközei. Munkagépeinket négy különböző váz osztályban kínáljuk (könnyű, középnehéz, nehéz, szuper nehéz), igény szerinti tárcsalapmérettel, osztással és munkaszélességgel.

Könnyű tárcsáink oldalra kihelyezhetők, így használhatók gyümölcsösökben, ültetvényekben is.

Mindegyik kivitel szintszabályzóval van ellátva, így biztosítható a munkagép egyenes futásának egyszerű beállítása és az egyenletes munkamélység.

Nehéz kivitelű tárcsák esetén a szintszabályzót túlterhelés gátló rugóval szereljük fel.

A művelési mélység beállítása történhet a tárcsasorok szögállításával, vagy határolható a járókerékkel.

Opcionálisan rendelhető talajlezáró henger mindegyik kivitelhez, így egy menetben megoldható a talajfelszín lezárása, megőrizve a talajnedvességet. Alapfelszereltségben a tárcsáink IH-csapágyakkal vannak szerelve, de rendelhetők dupla kúpgörgős csapágyakkal is.

Választható lezáró elemek

Tárcsáinkhoz kétféleképp kapcsolható elmunkáló henger. A törőhengerek felszerelhetők rugózottan közvetlenül a munkagépre, vagy vonószem segítségével külön henger munkagépként.

A talaj lezárására és a nedvesség megőrzésére munkagépeink felszerelhetők szögvas spirálhengerrel, vetés előkészítéséhez pedig léces rögtörővel vagy ezek sárkaparózott változatával.


Műszaki adatok

Adatok - vontatott tárcsák

Termékkatalógus

Termékkatalógus

Tárcsabeállítás

Tárcsabeállítás

Vontatott v tárcsák

Vontatott v tárcsák

Kontrol in

Kontrol in

AJÁNLATKÉRÉSGARANCIA A SIKERRE

Ha Busa – akkor Forgókapa!

Az évek során számos munkagépet értékesítettünk az ország minden területére. A Forgókapás Magágykészítőktől kezdve a Forgókapás Sorközművelő Kultivátorokon át a tárcsákig, lazítókig. Mára elmondhatjuk, hogy munkagépeink az ország összes régiójában jelen vannak, üzletfeleinktől pozitív visszajelzéseket kapunk velük kapcsolatban. Bátran tudunk referenciahelyeket ajánlani a kiválasztott géptípusról az Ön által megadott hely közelében.

  • Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

TELEPHELY

Kecskemét, Felsőcsalános 22/c
46.888424, 19.618020

ÉRTÉKESÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig
6:00 – 14:30

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Érdeklődik? Küldjön üzenetet, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.